Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Євген Рибчинський вийшов із БПП через розбіжність поглядів

  • 08.10.2015, 11:24
  • 770

Кандидат на пост київського міського голови, поет, громадський діяч і народний депутат України Євген Рибчинський вийшов зі складу фракції "Блоку Петра Порошенка".

Про це 45-річний депутат, який є також заступником голови комітету ВР з питань учасників АТО, ветеранів та інвалідів, написав у Facebook 8 жовтня, передає Еспресо.TV.

За словами Рибчинського, його погляди з Петром Порошенком стосовно розбудови вільної незалежної держави докорінно розійшлися.

"Чому я вийшов з БПП?

Якщо почати перераховувати причини, то одної доби не вистачить. А якщо коротко, то не зважаючи на те, що у нас з Петром Олексійовичем мета одна - розбудова вільної незалежної Держави, наші погляди на методи, засоби і способи досягнення цієї мети відрізняються докорінно. Для мене Україна - це парламентсько-президентська республіка, а не президентсько-прем'єрська. Для мене Україна це не багатовекторна держава, а країна з чітко визначеним вектором на Захід. Для мене політика і бізнес поняття абсолютно несумісні. Для мене корумпований суддя, прокурор чи міліціонер це злодій в квадраті, який повинен сидіти в тюрмі, а не у мантії за трибуною. Для мене не існує своїх і чужих, наближених і віддалених, перевірених і сумнівних, для мене найголовніше професійність людини і іі порядність. Для мене Конституція це Святая святих, а не робота над помилками. Для мене пенсіонери це не ті, хто мають платити податки з бідності, а ті, хто мають отримувати подяку і грошову винагороду, не виходячи з хати. Для мене армія це не купка необстріляних новобранців, а гвардія безумовних професіоналів, готових вдень і вночі захищати свою Вітчизну. Для мене політика це місце служіння народу України, а не засіб примноження своїх статків. Для мене власником всього у державі є народ, а не купка чинуш і можновладців. Для мене життя це рух, а не топтання на місці.", - написав він.