Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Бойовики "ДНР" роззброюють батальйон "Восток"

  • 07.10.2015, 10:47
  • 878

Терористи "1-го армійського корпусу "ДНР" планують розформувати бандформування "Восток".

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"Представники "1-го армійського корпусу "ДНР" "реквізували" четверту базу бандформування "Восток", розташовану в районі Мотелю, та ж доля найближчим часом спіткає і п'яту базу даного бандформування", - зазначив Тимчук.

За його інформацією, після зустрічі командування "Востока" з керівництвом "1 АК "ДНР" було заявлено про заплановане роззброєння цього бандформування, а терористам запропоновано переводитися у "внутрішні війська "ДНР" або безпосередньо в "1 АК "ДНР".

"Бойовики "Востока" заявляють, що роззброєння готують "російські спецслужбісти і агенти в командуванні 1-го армійського корпусу, які працюють на ФСБ", - наголосив Тимчук.

Нагадаємо, серед командирів бандформувань терористичної "ЛНР" відзначається неоднозначне сприйняття результатів засідання "нормандської четвірки" в Парижі.

Так, за інформацією Тимчука, частина терористів вважає, що це фактичний злив "ЛНР" і "ДНР" в обмін на зняття з порядку денного питання про анексію Криму.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень