Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Савченко відверто регоче над лжесвідком, а прокурору ввижається її середній палець

  • 06.10.2015, 16:26
  • 824

Під час суду над Надією Савченко прокурор вимагав зробити українській льотчиці зауваження, бо вона нібито показала йому середній палець

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сайт "Медиазона" який веде текстову трансляцію судового засідання.

Сьогодні головним фігурантом процесу, якого допитували в суді, був Олексій Мірошников - приватний підприємець, який казав, нібито підвіз Савченко з Ростовської області у Воронезьку та дав їй 15 тисяч рублів.

Адвокати Надії вважають, що Мирошніков бреше від першого до останнього слова.

Адвокат Ілля Новіков наполягав на детальному допиті свідка. "Ми вважаємо, що на відміну від попередніх свідків, які давали частково правдиві свідчення, він бреше від початку до кінця".

Новіков вимагав, аби Мирошніков описав військову форму, в яку була вдягнена Савченко, малюнок камуфляжу, фасон кишень і так далі. Адвокат Фейгін запитав, чи здатен свідок відрізнити форму української армії.

Прокурор намагався перебивати адвокатів та вимагав припинити ставити питання Мирошнікову. А потім почав просити суддю зробити зауваження Савченко: "Вона показала середній палець!" Надія відповіла, що прокурору це здалося.

Також Савченко кілька разів відверто сміялася над словами Мирошнікова. Наприклад, коли він пояснив, що не звернувся до правоохоронців одразу, бо злякався звинувачень у пособництві.

Також сьогодні на процесі Надія Савченко прямо через грати передала привіт іншому українському ув'язненому Олегові Сенцову.

Схожі новини