Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Гройсман: "Цього тижня ВР розгляне низку законів в оборонній та енергетичній сферах"

  • 06.10.2015, 09:42
  • 677

Народні депутати цього пленарного тижня у Верховній Раді мають розглянути низку проектів законів в оборонній, енергетичній сфері, а також блок антимонопольних законопроектів і пакет законів щодо безвізового режиму.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова парламенту Володимир Гройсман.

"На цьому тижні Верховна Рада має розглянути низку важливих законів в оборонній сфері, блок антимонопольних законів, великий пакет законів, пов'язаних з реформою в енергетичній сфері і підвищенням прозорості тарифів, а також пакет законів, які є передумовою безвізового режиму", - написав Гройсман.

Спікер ВР також наголосив, що парламент переходить до системної організації законодавчого процесу, що є частиною реформи парламенту.

"Нагадаю, що 4 червня 256 голосами ми ухвалили План законодавчого забезпечення реформ. Це системний документ, який базується на усіх основоположних стратегічних документах - Стратегії-2020, Коаліційній угоді, Угоді про асоціацію тощо. Ним визначено 488 законів, які ми маємо прийняти протягом 2015-2017 років", - додав Гройсман.

При цьому він зазначив, що таким чином визначено пріоритетними на поточний пленарний тиждень 23 закони в першому або другому читанні.

Джерело: День

Схожі новини