Передплата 2024 ВЗ

Бойовики під Гранітним вдарили з гранатомету в напрямку лінії розмежування

  • 05.10.2015, 08:06
  • 794

Доба в зоні АТО пройшла загалом спокійно.

У зоні АТО упродовж вчорашньої доби бойовики повністю дотримувалися мирних домовленостей. Про це повідомили на сторінці прес-центру АТО у мережі Facebook.

«Водночас вчора, наші спостерігачі на тимчасово окупованій території, все ж зафіксували відкриття вогню ворогуючою стороною. О 10.45 бойовики за 2 кілометри від Гранітного, що на Маріупольському напрямку били з автоматичного гранатомету в напрямку лінії розмежування», — йдеться у повідомленні.

Згідно з текстом, фактична відсутність обстрілів українських позицій, мирних населених пунктів бойовиками дозволила і надалі успішно реалізовувати роботи у соціальних і гуманітарних сферах.

«Так, нещодавно у селищі Бердянське за сприяння груп цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України розпочалися роботи з відновлення водопостачання та ремонту центральних доріг. А ось у селище Алексіївка Великоновосілківського району Донецької області, де дислокується одна з частин сил АТО, офіцери цивільно-військового співробітництва доставили понад 5 тонн вугілля», — сказано в тексті.

Як повідомлялося, бойовики повністю дотримувалися перемир’я 4 жовтня, а тому в понеділок 5 жовтня розпочнеться перший етап відведення озброєнь.

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини