Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

ОБСЄ виявила важку техніку бойовиків під Маріуполем

  • 03.10.2015, 20:15
  • 1 595

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ за допомогою безпілотного літака виявили кілька місць базування важкої техніки угруповання "ДНР" на північний схід від Маріуполя.

Про це повідомляє "Радіо Свобода" із посиланням на звіт місії.

"Безпілотний літальний апарат виявив, на порушення відповідних ліній відведення (зброї — ред.), два танки в контрольованому "ДНР" Мічуріному (55 кілометрів на північний схід від Маріуполя), два танки в контрольованому "ДНР" Безіменному (29 кілометрів на схід від Маріуполя) і 20 танків у контрольованому "ДНР" Сонцевому (61 кілометр на північний схід від Маріуполя)", — ідеться в повідомленні.

Спостерігачі також інформують, що відвідали п’ять місць розташування важких озброєньукраїнської армії, які відповідають лініям відведення зброї. Вони побачили, що "частина зброї була переміщена до двох місць неподалік, одне з яких було в населеному пункті".

Одна з локацій виявлена спостерігачами порожньою. Під час попереднього приїзду спостерігачів (15 серпня) там базувалися 12 протитанкових гармат "Рапіра" калібром 100 міліметрів.

Схожі новини