Передплата 2024 «Добрий господар»

ЗМІ: "Міліція відхрестилася від претензій до настоятеля Лаври"

  • 03.10.2015, 19:42
  • 1 033

Міністерство внутрішніх справ не має претензій до настоятеля Києво-Печерської Лаври Павла, який не дозволив патрульним поліцейським оштрафувати свого водія за порушення правил дорожнього руху.

Про це повідомляє ТСН.

"Працівниками патрульної служби МВС звинувачення щодо вас не висувалося. У законодавстві України відсутня процедура притягнення до адміністративної відповідальності невстановлених осіб. Тому у зв'язку з інцидентом, що виник біля в'їзду на територію Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, водій вашого службового автомобіля не притягувався до адміністративної відповідальності. Запевняємо, що Департамент патрульної служби Міністерства внутрішніх справ до вас не має будь-яких претензій" - йдеться у листі за підписом заступника директора Департаменту комунікацій МВС Віктора Булаєва.

У листі також зазначається, що "водночас відсутні підстави для притягнення до дисциплінарної відповідальності працівників Управління патрульної служби МВС у м. Києві. Звертаємо вашу увагу на те, що відповідно до абзацу восьмого частини першої статті 6 Закону України "Про дорожній рух" організація дорожнього руху на території міста згідно з відповідними генеральними планами, проектами детального планування та забудови населених пунктів належить до компетенції міських рад та їх виконавчих органів".

Схожі новини