Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Львівщині затримали нелегалів з Іраку та Сирії

  • 03.10.2015, 13:00
  • 990

Прикордонники Львівського загону сьогодні вночі затримали сімох нелегальних мігрантів з Іраку та Сирії, які намагалися здійснити протиправний перехід кордону на ділянці відділу "Морозовичі".

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Як зазначається, в ході перевірки отриманої заздалегідь інформації один із прикордонних нарядів виявив групу осіб, які рухалися в напрямку лінії кордону.

При наближенні правоохоронців двоє невідомих намагалися втекти, проте їм це не вдалося. В результаті було затримано сім чоловік без документів. Під час співбесіди вони розповіли, що один з них - громадянин Сирії, решта - громадяни Іраку.

При огляді прилеглої території прикордонники також виявили п'ять надутих камер до автомобільних коліс. "Ймовірно, саме з їх допомогою нелегальні мігранти планували потрапити до Польщі, адже кордон на ділянці відділу "Морозовичі" проходить по річці Західний Буг", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за допомогою службового собаки поблизу місця затримання невідомих прикордонники виявили громадянина України без документів, який імовірно супроводжував нелегальних мігрантів.

Всіх затриманих доставили до відділу прикордонної служби, а громадянина України передали співробітникам Володимир-Волинського управління СБУ. На громадян Іраку та Сирії складено адмінпротокол. Їхню подальшу долю вирішуватиме суд.

Схожі новини