Передплата 2024 ВЗ

Димінський кине Карпати, якщо йому не дадуть землю у Львові

  • 30.09.2015, 20:56
  • 2 001

Львівські Карпати вимагають від депутатів віддати їм землю біля стадіону. Про це на нинішньому засідання сесії міськради заявив директор футбольного клубу Юрій Дячук-Ставицький.

"До мене звернулись обурені фанати Карпат, які заявили що їх у 2006 році обдурили з орендою ділянки біля стадіону, - сказав Дячук-Ставицький. - Ми вимагаємо у міської влади долучитись до розвитку футболу у Львові і надати нам ці ділянки, аби ми могли нормально тренувати молодих футболістів! Взагалі, депутати ще жодної каденції не допомагали розвиватися місцевому футбольному клубу. Настав час звернути на нас увагу, особливо — на дитячий футбол!

Мова йде про 17 гектарів землі, розташованої навколо стадіону "Україна", на якому "зелено-білі" проводять свої домашні матчі. Їх міська влада зобов’язувалася передати клубові в оренду, аби ті розвивали там свою інфраструктуру, а відповідно — створювали нові робочі місця для львів’ян. Проте за дев’ять років нічого не змінилося. Натомість зовсім поруч зводять елітні багатоповерхівки. Фанати Карпат організували збір підписів, аби змусити чиновників нарешті виконати обіцянку.

А тим часом президент клубу Петро Димінський каже, що кине фінансуват клуб, якщо землю не виділять.

"Якщо міська влада не зацікавлена в тому, щоб клубні інвестори розвивали інфраструктуру, створювали нові робочі місця, то, ясна річ, що прийде час, коли інвестори перестануть вкладати гроші в проект через його непривабливість. Якщо у Карпатах не буде інвестиційної привабливості, боюся, що вже з наступного сезону, принаймні, я в клуб гроші вкладати не буду, - цитує Димінськогоpress-centr.com.

Схожі новини