Передплата 2024 «Добрий господар»

Сьогодні до стадіону курсуватимуть шатл-баси

  • 30.09.2015, 13:07
  • 1 484

О 21.45 год. на стадіоні «Арена Львів» відбудеться футбольний матч Ліги чемпіонів «Шахтар» — «ПСЖ». На час проведення матчу відбудуться деякі зміни в русі приватного транспорту.

Окрім цього, вирішено створити виділені місця під парковку таксі. Також для комфорту вболівальників перед початком гри до стадіону курсуватимуть шатл-баси.

Відтак, з 19.30 до 21.30 год. та у період з 23.30 до 01.00 год. шатл-баси курсуватимуть за маршрутом: пл. Є. Петрушевича — вул. Ш. Руставелі — вул. Стрийська, 199, а також за маршрутом: просп. Червоної Калини (к-тім. О. Довженка) — вул. Хуторівка — вул. Стрийська, 199.

Окрім цього, будуть працювати у подовженому режимі автобуси № 3а; 10; 25; 40. Тролейбусні маршрути № 3; 20; 25 також курсуватимуть у подовженому режимі до першої години ночі.

Також в.о. директора стадіону «Донбас Арена» Вадим Гунько зазначив, що спільно з поліцією м. Львова було внесено деякі зміни у схему доїзду для приватного транспорту, які мають додати певний комфорт для вболівальників.

Зокрема, доїзд на матч здійснюватиметься за такими схемами:

вул. Стрийська — Вернадського - Л.Броварського - «Арена Львів»,

вул. Стрийська - Сокільницька (поворот перед іподромом) - К.Міклоша - «Арена Львів».

Також заїзд здійснюватиметься з кільцевої дороги.

Виїзд зі стадіону після матчу відбуватиметься за маршрутами:

«Арена Львів» - Л.Броварського - Вернадського — Стрийська

Також виїзд здійснюватиметься на кільцеву дорогу.

«Зазвичай люди викликають таксі і очікують, що машина під’їде до входу на стадіон. Але через велику кількість авто таксі не може туди дістатись і зупиняється де завгодно. Щоб уникнути таких ситуацій, ми вирішили виділити спеціальні зони для паркування таксі, зокрема на парковці ТРЦ «Кінг Крос», біля автовокзалу та біля перехрестя вулиць Стрийська - Сокільницька», - розповів Ігор Собенко, заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР.

Для власного комфорту вболівальників просять прибувати на стадіон завчасно, гейти будуть відкриті з 19.00 год.

Джерело: Прес-служба ЛМ

Схожі новини