Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Львівського поліцейського звинувачують у побитті людини

  • 25.09.2015, 11:34
  • 1 254

Вчора ввечері, 24 вересня, у Львові виник конфлікт між патрульним поліцейським, який був не при виконанні обов’язків, та іншими львів’янами.

Свідки стверджують, що патрульний був у стані алкогольного сп’яніння і побив їх.

Як повідомляє на сторінці Варта1 у мережі Facebook свідок Олег Горечко, 24 вересня близько 21.00 в парку на вул. Виговського 49 поліцейський Олег Труш спровокував конфлікт, побився з чоловіками і погрожував, що все залагодить, як йому вигідно.

Чоловік, якого начебто побив поліцейський, викликав 102, всіх доставили у Залізничний райвідділ. Там хлопці написали заяву на поліцейського, який, зі слів очевидців, в той момент поводив себе не культурно і зухвало, а дівчина, яка була з ним, хамила заявнику.

Після цього у Залізничний райвідділ прибув керівник патрульної поліції Львова Юрій Зозуля і після розмови вийшов разом з поліцейським Олегом Трушем. Олег Труш, як стверджують на Варта1, пішов у невідомому напрямку. А чоловіків, які викликали 102, відправили на експертизу транспортом поліції.

На запитання активістів, чому Юрій Зозуля не відправив свого підлеглого на експертизу на стан алкогольного сп'яніння з потерпілими, а відпустив, відповів, що саме поліцейський є заявником у 102, тому експертизу мають проходити лише ті, хто на нього напав.

Юрій Зозуля пообіцяв, що у ситуації розберуться.

Речник патрульної поліції Львова Катерина Рибій підтвердила ZAXID.NET інформацію про те, що цей інцидент справді відбувся, але відмовилася коментувати. За її словами, ведеться службове розслідування, його результати обіцяє оприлюднити Юрій Зозуля під час брифінгу, який відбудеться сьогодні об 11.30.

Джерело: Zaxid.net

Схожі новини