Передплата 2024 «Добре здоров’я»

П'яний футболіст російського "Динамо" спровокував ДТП з двома загиблими

  • 13.09.2015, 13:35
  • 1 080

Півзахисник московського "Динамо" Олександр Ільїн, який перебуває в оренді в "Динамо" СПб, спровокував ДТП з двома загиблими, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, повідомляє LifeNews78.

Вранці 12 вересня легковий автомобіль виїхав на зустрічну смугу і спровокував ДТП за участю п'яти машин. Загинули двоє людей, ще один отримав важкі травми. В одного з загиблих залишилося п'ятеро дітей. Через ДТП виникла пробка завдовжки 15 км.

22-річний футболіст затриманий, стосовно нього порушено кримінальну справу. Зараз гравець перебуває в ізоляторі тимчасового утримання Всеволожського ОВС.

"Водій, що спровокував масове ДТП на трасі "Сортавала", був п'яний, це підтвердила судово-медична експертиза. Чоловік затриманий, проти нього порушено кримінальну справу за статтею "порушення ПДР, що спричинило смерть людини, у стані алкогольного сп'яніння". Затриманий - професійний спортсмен, гравець петербурзького "Динамо", - поділилося інформацією джерело Lifenews78 в поліції.

"Так, у ДТП дійсно брав участь Ільїн. Завтра з цього приводу буде проведено загальні збори. Санкції будуть застосовані лише за результатами судових рішень", - повідомив технічний директор "Динамо" Владислав Панюков.

Олександр Ільїн - 22-річний півзахисник московського "Динамо". Виступав за молодіжну команду "Спартака", притягувався до збірних Росії U-17 та U-18. У цьому сезоні на правах оренди провів за "Динамо" СПб 8 матчів.

Схожі новини