Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Військових СЦКК нагородили за допомогу у розслідуванні резонансного вбивства на Донбасі

  • 04.09.2015, 21:00
  • 1 108

У місті Соледар (Донецька область) відзначили військовослужбовців Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Facebook.

Згідно з повідомленням, міський голова Юрій Товстокоренко нагородив грамотами міської ради трьох представників Національної гвардії України, які входять до складу Спільного центру, за оперативну допомогу у розслідуванні резонансного вбивства та затриманні небезпечного злочинця.

Повідомляється, що у липні у центральній частині міста Соледар було вбито цивільну жінку. В цей час нічний патруль СЦКК здійснював обхід території за встановленим маршрутом. Почувши крики по допомогу, спецпризначенці за якусь мить прибули до сусідньої багатоповерхівки, де знайшли жінку з чисельними ножовими пораненнями. Вони негайно викликали військового лікаря та кінолога підрозділу з собакою.

«Нажаль, отримані людиною рани були несумісні із життям. До приїзду співробітників міськвідділу міліції військові вжили заходів для збереження доказів та обставин злочину, а от собака взяв слід та привів до дверей злочинця. Вже під час подальших оперативно-слідчих дій міліцією було знайдено докази причетності негідника до кривавої події», - йдеться у повідомленні.

Схожі новини