Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Квіт: "В НАУ саботують робочий процес, через що можуть не виплатити зарплати та стипендії"

  • 04.09.2015, 18:31
  • 962

У Національному авіаційному університеті є загроза невиплати зарплатні працівникам та стипендій студентам через саботаж.

Про це повідомив на брифінгу в п'ятницю міністр освіти та науки Сергій Квіт, передає Еспресо.TV.

"На сьогоднішній день цей саботаж має на меті спровокувати невиплату зарплати працівникам та стипендій студентам", - заявив він.

Як повідомив міністр, призначеному в.о. ректора Римвідасу Хращевському та новим проректорам доводиться кожен день долати перепони, аби потрапити на свої робочі місця. Крім того, за словами міністра, в університеті після звільнення в.о. першого проректора Максима Луцького та чотирьох проректорів, що були призначені поза процедурою, залишилися люди, які мали стосунок до незаконних оборудок.

Квіт повідомив, що масштаби зловживань в Національному авіаційному університеті великі, і він не виключає відкриття з цього приводу правоохоронними органами кримінальних проваджень.

Варто зазначити, в.о. першого проректора НАУ Максима Луцького та чотирьох проректорів було звільнено 20 серпня, а ще раніше, в червні, Луцький був відсторонений від виконання обов'язків першого проректора.

Схожі новини