Передплата 2024 «Добрий господар»

Басков збентежений рішенням позбавити його звання "Народний артист України"

  • 04.09.2015, 14:00
  • 1 207

Проектом закону пропонується позбавити Ані Лорак, Таїсію Повалій, Йосипа Кобзона, Миколи Баскова звання "Народний артист України".

У Верховній Раді зареєстрований проект закону про позбавлення проросійських і просепаратистських діячів культури звання "Народний артист України". Як повідомляється на сайті ВР, автором відповідного проект закону (№3016) є народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенка" Іван Мельничук. Проектом закону пропонується позбавити Ані Лорак, Таїсію Повалій, Йосипа Кобзона, Миколи Баскова звання "Народний артист України".

Микола Басков відреагував на можливість, втратити звання. "Я збентежений тим, що відбувається, але готовий віддати будь-яке своє звання і будь-яку свою нагороду, отриману за всі роки сценічного шляху — якщо це хоча б якимось чином буде сприяти тому, щоб люди жили в світі, не відчували агресію, думали про любов, а не про війну, дбали про сім'ях друзів, про всіх своїх рідних і близьких. Тут мова вже йде не про шоу-бізнес. Всі ці регалії не так важливі, якщо вони не допомагають артисту знайти шлях до сердець своїх слухачів, а слухачам — до серця улюбленого артиста", — прокоментував Басков на сторінці в соцмережі.

Джерело: Сегодня

Схожі новини