Передплата 2024 ВЗ

Тренер збірної Білорусі: "У Львові бував часто – там завжди важко грати"

  • 04.09.2015, 13:08
  • 1 152

Головний тренер збірної Білорусі Олександр Хацкевич добре знайомий з українським футболом – з 1996 по 2003 рік він як гравець виступав за київське "Динамо", а в 2010 році був асистентом головного тренера збірної України! У суботу його команда має зіграти зі збірною України в матчі відбору на Євро-2016.

Матч у Львові розпочнеться о 19:00, пряма трансляція — на каналі Україна.

При цьому наставник білорусів заявив, що поки жодного разу не був на "Арені Львів" і суботній матч у цьому плані буде дебютним.

"Це дебют. Але у Львові бував часто. Там завжди важко грати. Кажу про той період, коли виступав за київське "Динамо". "Карпати" і тоді, і зараз не була поступливою командою. Наскільки пам'ятаю, при Штанге у Львові грала і збірна Білорусі. Правда, на іншому стадіоні. Місто прекрасне. Спогади хороші. У складі київського "Динамо" було багато перемог. Сподіваюся, що в суботу в складі збірної Білорусі буде теж перемога", — розповів Хацкевич на прес-конференції напередодні вильоту до Львова.

Тренер збірної Білорусі заявив, що добре знає "Так, я непогано знаю суперника. Але результат матчу вирішуватимуть футболісти на полі. Я можу підказати. Але від хлопців залежить, як вони скористаються тією інформацією і як здійснять задумки на полі".

Також Хацкевич відзначив, що в Україні у нього залишилося багато друзів, але під час матчу він їх такими вважати не буде. "У мене білоруський паспорт. Проти своїх? Як це? Так, у мене там є друзі, один з яких грає у збірній України. Але я працюю у збірній Білорусі, і на півтори-дві години у мене там друзів не буде. Зрозуміло, що такі питання вас цікавлять, але я про це навіть не думаю".

Схожі новини