Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Києві таксист вистрелив у пасажира із пістолета

  • 04.09.2015, 13:00
  • 1 222

3 вересня на Троєщині у Києві таксист поранив із пістолета пасажира.

Про це повідомляє прес-служба столичної міліції.

Міліція з'ясувала, що того вечора 40-річний потерпілий святкував день народження своєї знайомої в одному з кафе Троєщини. Після свята він вирішив їхати додому, тому викликав таксі. Через деякий час приїхав автомобіль, а коли чоловік сідав в його салон, між ним та водієм виникла суперечка. Таксист попросив пасажира вийти з машини, а сам поїхав у невідомому напрямку. Згодом водій повернувся, але вже озброєним. Завдавши своєму опоненту два непроникаючі поранення, водій виїхав у невідомому напрямку.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів 35-річного місцевого жителя доставили в райуправління міліції. У чоловіка вилучили пістолет, який, за попередньою інформацією, належав його покійному батькові. Зброю відправили для проведення експертизи», — зазначили у МВС.

Слідчим відділом Деснянського районного управління столичної міліції відкрито кримінальне провадження за 1 ч. с. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання від штрафу до одного року виправних робіт.

Схожі новини