Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Денисенко розповів, в чому винний Тягнибок

  • 04.09.2015, 10:44
  • 1 050

Нардеп від БПП Вадим Денисенко вважає, що Олега Тягнибока варто притягти до кримінальної відповідальності за побиття міліціонерів.

Про це нардеп розповів в ефірі Еспресо.TV.

"Ще 31 серпня суспільство знайшло винного у кривавих подіях під Радою. Я і тоді говорив, що хлопець який кидав гранату, це божевільна людина, яка не мала відношення до ВО "Свобода". Я переконаний, що ніхто з лідерів "Свободи" не планував теракт", - сказав Денисенко.

За його словами, Олега Тягнибока потрібно покарати за побиття міліціонерів.

"Якщо ми йдемо в правовій площині, він винний лише в тому, що бив міліціонерів. Є відео, де вони разом із Ігорем Швайкою б'ють міліціонерів, за це їх треба викликати на допит і покарати", - повідомив нардеп.

Денисенко додав, що якщо говорити про політико-правові рішення то і Тягнибок, і "Укроп", і Олег Ляшко - винні в тому, що відбулося під Верховною Радою.

"Але тут є політичне рішення, правове, і політико-правове і кожен вибирає для себе те, що хоче чути", - зазначив оглядач.

Денисенко вважає, що сьогоднішній пікет Свободівців - це картинка для телеканалів.

"Це не політична акція, це коло друзів,яке прийшло підтримати Тягнибока. "Свободі" зараз не виборів, а до захисту того, що від них залишилось", - сказав він.

Схожі новини