Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Мако Холдинг" Олександра Януковича потрапив під санкції США

  • 03.09.2015, 10:24
  • 944

У список санкцій США у зв'язку з діями по дестабілізації України потрапили ще 29 російських компаній, серед яких опинився і український "Мако Холдинг"Олександра Януковича.

Про це пишуть "Крим.Реаліі".

"У зв'язку з санкціями, накладеними за окупацію Росією українського Криму, в список додали 7 компаній, пов'язаних з вже подсанкціонним російським концерном "Калашников" (серед них концерн "Іжмаш" і Іжевський механічний завод) і з підприємцем Геннадієм Тимченком", - повідомляє видання. Крім того, до нового списку увійшли 15 російських нафтових або нафтогазових компаній, пов'язаних з подсанкціонной компанією "Роснефть".

"Також у зв'язку з ще одним американським пакетом "кримських" санкцій до списку потрапили 6 захоплених російської окупаційною владою на Кримському півострові компаній - торгові морські порти Євпаторії, Феодосії, Керчі, Севастополя і Ялти і Керченська поромна переправа", - наголошується в повідомленні.

Практично всі можливі взаємодії з цими компаніями будуть вимагати спеціальних ліцензій, при цьому будуть розглядатися "з презумпцією відмови".

Схожі новини