Передплата 2024 «Добра кухня»

Список нардепів, які голосував проти змін до Конституції

  • 31.08.2015, 14:44
  • 1 450

Проти ухвалення Постанови про попереднє схвалення законопроекту про внесення змін до Конституції України щодо децентралізації влади (№2217а/П1) загалом висловилися 87 народних обранців.

Як видно з розміщеної на сайті ВР таблиці за підсумками голосування, жодного голосу «за» не дали фракції Батьківщини та Радикальної партії.

У фракції БПП знайшлися п’ятеро незгодних з позицією правлячої партії: Сергій Каплін, Богдан Матківський, Олег Мусій, Наталія Новак і Єгор Фірсов.

Фракція Народного фронту дала лише один голос проти — Олександра Кірша.

Серед позафракційних нардепів знайшлося 13 незгодних з пропонованими змінами щодо децентралізації. Це — Віктор Балога, Борислав Береза, Юрій Бублик, Михайло Головко, Андрій Денисенко, Валентин Дідич, Юрій Дерев’янко, Дмитро Добродомов, Олександр Дубінін, Андрій Іллєнко, Микола Левченко, Олександр Марченко, Олег Осуховський, Володимир Парасюк та Оксана Сироїд.

Рекорд сьогоднішнього дня встановила «Самопоміч» - 26 голосів «проти». Це — Альона Бабак, Наталія Веселова, Ігор Діденко, Олег Березюк, Вікторія Войціцька, Олександр Данченко, Андрій Журжій, Павло Костенко, Олег Лаврик, Ігор Мірошниченко, Тетяна Острікова, Лев Підлісецький, Роман Семенуха, Руслан Сидорович, Олексій Скрипник, Олена Сотник, Любомир Зубач, Сергій Кіраль, Ярослав Маркевич, Олександр Опанасенко, Тарас Пастух, Ірина Подоляк, Анна Романова, Семен Семенченко, Ірина Сисоєнко, Єгор Соболєв.

У групі «Відродження» не знайшлося жодного незгодного нардепа.

Водночас на сайті ВР з’явилася інформація про те, що до голови ВР надійшла заява народного депутата Романа Романюка (фракція ПББ), який у зведеній таблиці за підсумками голосування значиться як «відсутній» з проханням вважати результатом його голосування - "За".

Схожі новини