Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Нагороду MTV за краще відео отримала Тейлор Свіфт

  • 31.08.2015, 14:35
  • 720

Співачка також стала володаркою нагород "За краще жіноче відео" та "За краще поп-відео".

Тейлор Свіфт отримала три нагороди MTV Кинопоиск Тейлор Свіфт стала володаркою премії MTV Video Awards у номінації "Відео року".

Співачка отримала нагороду за відео на пісню Bad Blood, яку Свіфт заспівала разом з репером Кендриком Ламаром. Відеоролик знятий у форматі фантастичного бойовика, зі сценами бійок і насильства, тому він неодноразово викликав критику у колег і шанувальників співачки.

Крім того, Свіфт отримала нагороди "За краще жіноче відео" та "За краще поп-відео", які їй принесла композиція Blank Space. Переможницею в категорії "Краще хіп-хоп відео" стала Нікі Мінаж з треком Anaconda. Нагороду "За краще чоловіче відео" завоювали Марк Ронсон і Бруно Марс за пісню Uptown Funk. Приз за кращу пісню літа отримала австралійська група 5 Seconds of Summer за трек She's Kinda Hot.

Особливої нагороди "Відео з соціальним змістом" удостоїлися репери Шон Андерсон (Big Sean) і Каньє Уест та соул-виконавець Джон Ледженд за композицію One Man Can Change the World. Крім того, Уест отримав приз за внесок у розвиток музичної індустрії.

Схожі новини