Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Луганщині невідомі обстріляли дві автівки силовиків

  • 30.08.2015, 14:04
  • 747

Автомобіль, у якому їхав заступник начальника управління МВС, потрапив у засідку. Також під обстрілом опинилося авто мобільної групи по боротьбі з контрабандою.

У Луганській області невідомі обстріляли автомобіль мобільної групи по боротьбі з контрабандою. Крім того, потрапив у засідку автомобіль, в якому їхав один із заступників начальника управління внутрішніх справ. Про це в Facebook повідомив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

"Ну от і дочекалися… "Мирні контрабандисти" обстріляли екіпаж мобільної групи. Слава Богу, всі хлопці цілі. П’ять пострілів, пробили броньований "Маверік", — написав він.

Також Тука розповів, що автомобіль, у якому їхав заступник начальника управління МВС, потрапив у засідку.

"Зараз доповіли: у Попаснянському районі Луганщини потрапив у засідку автомобіль, в якому їхав один із заступників начальника управління внутрішніх справ. "Водій, виходячи з-під обстрілу, скерував машину в кювет. На щастя, всі живі", — написав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що загалом упродовж вчорашньої доби бойовики 19 разів порушили режим припинення вогню. 1 раз вони застосовували міномет, 10 — гранатомети.

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини