Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Тимчук заявив про готовність відновити співпрацю з ОБСЄ

  • 29.08.2015, 13:12
  • 657

"Інформаційний опір" готовий надавати спостерігачам частину "закритого" щоденного зведення, яке не поширюється в ЗМІ.

Керівництво групи «Інформаційний опір» готове знову співпрацювати з представниками місії ОБСЄ. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

«Враховуючи прагнення «неросійської» частини місії ОБСЄ показувати реальну картину подій на Донбасі, група ІО готова відновити співпрацю з моніторинговою місією ОБСЄ (виключно з представниками країн ЄС), перервану нами восени 2014 року через потужний на той момент вплив на СММ ОБСЄ представників країни-агресора в особі РФ», - зазначив Тимчук.

«Зокрема, ми готові надавати СММ ОБСЄ частину нашого «закритого» щоденного зведення, яке не поширюється в ЗМІ (воно регулярно надається нами зацікавленим держструктурам України). А саме ту частину зведення, яка стосується більш повної інформації про пересування і місця дислокації поблизу лінії розмежування підрозділів, озброєння і військової техніки російсько-терористичних військ. Впевнені, що це полегшило б роботу місії ОБСЄ, якій залишалося б лише перевіряти нашу інформацію згідно своїм протоколам», - зауважив Тимчук.

Нагадаємо, «Інформаційний опір» у листопаді 2014 року відмовився співпрацювати з ОБСЄ через підтримку місією терористів і РФ.

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини