Передплата 2024 «Добрий господар»

Доба в АТО: 74 обстріли та сутичка з диверсантами під Богданівкою

  • 29.08.2015, 08:03
  • 824

Наприкінці вчорашньої доби: з 19 години і до опівночі, - незаконні збройні формування суттєво зменшили провокативні обстріли позицій сил АТО, проте випадки порушення мирних домовленостей із використанням озброєння, калібр якого перевищує 100 міліметрів все ж були.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

О 19.10 поблизу Донецька, зі сторони Спартака, по нашому опорному пункту в Авдіївці бойовики вели вогонь з танку, мінометів калібрів 120 і 82 міліметри, гранатометів та стрілецької зброї.

На Артемівському напрямку, близько 19-ї години, окупанти зі 120-міліметрових мінометів обстріляли українські підрозділи в районі селища Санжарівка.

А поблизу Маріуполя о 21.20 до 10 осіб диверсійно-розвідувальної групи ворога за підтримки БМП та стрілецької зброї намагалися обійти наші позиції в Богданівці. В результаті бойового зіткнення противник відступив.

Загалом, за минулу добу проросійські бойовики 74 рази порушили режим припинення вогню. З них 18 випадків використання зброї ворогом зафіксовано саме з 19-ї години і до кінця доби.

29 серпня, з опівночі і до 6-ї ранку бандформування чотири рази порушили перемир’я. Зі стрілецької зброї найманці обстріляли українські опорні пункти в районі Щастя, шахти Бутовка та двічі в Опитному.

Схожі новини