Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Для львівської поліції закуплять обладнання на мільйон гривень

  • 26.08.2015, 17:13
  • 940

Сьогодні, 26 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив зміни до бюджету розвитку міста, відповідно до яких для закупівлі обладнання для нової поліції із бюджету міста виділять мільйон гривень, а на будівництво житла для учасників АТО - понад 39 млн грн.

Як зазначив під час засідання виконкому міський голова Львова Андрій Садовий, закуплене для поліцейських обладнання зможуть використовувати одночасно поліцейські та працівники міліції міста.

Окрім цього, виконавчий комітет погодив додатково 39 962 000 грн виділити для будівництва житла для учасників АТО та членів їхніх сімей.

Також майже 350 тис. гривень члени виконкому передбачили для ремонту у міських лікарнях. А департамент житлового господарства та інфраструктури додатково отримав близько двох мільйонів гривень. Ці кошти департамент витратить на капітальний ремонт житлових будинків та освітлення вулиць та площ міста.

Як зазначив на засіданні виконавчого комітету директор департаменту фінансової політики Олег Іщук, додатково виділити таку кількість коштів дозволило цьогорічнеперевиконання бюджету у першій половині року.

Джерело: Zaxid.net

Схожі новини