Передплата 2024 ВЗ

Російського опозиціонера Яшина "пов'язали" під час зустрічі з виборцями

  • 26.08.2015, 14:38
  • 713

Товариша Навального, кандидата в депутати до місцевого парламенту Костромської області Росії Іллю Яшина затримала поліція під час зустрічі з виборцями

Російського опозиціонера Яшина "пов'язали" під час зустрічі з виборцями
Російського опозиціонера Яшина "пов'язали" під час зустрічі з виборцями

Про це написав у своєму Twitter сам Ілля Яшин повідомляє Еспресо.TV.

"На чергову зустріч з виборцями у Костромі приїхали наряд поліції та оперативник ФСБ. Мені викрутили руки, запхали в машину та везуть до ОВД", - написав у Twitter Яшин.

Він очолює московське відділення парії ПАРНАС, а у Костромській області став першим номером передвиборчого списку.

Директор Фонду боротьби з корупцією Роман Рубанов пояснює, що оскільки Яшин — зареєстрований кандидат, його не могли затримати без санкції прокурора Костромської області. За словами директора, Яшина звинувачують в адміністративному правопорушенні — непокорі співробітнику поліції.

На початку серпня обласна виборча комісія у Костромі відмовилась допустити партію ПАРНАС до виборів, посилаючись на велику кількість забракованих підписів. Однак 13 серпня Центральна виборча комісія змусила обласну визнати частину підписів. Наступного дня кандидатів від ПАРНАСу було зареєстровано, а Яшин очолив передвиборчий список.

Нагадаємо, на початку серпня виборча комісія Новосибірської областізаборонила російським опозиціонерам з "Демократичній коаліції" брати участь у місцевих виборах.

Схожі новини