Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Донеччині побили маму загиблого героя АТО

  • 20.08.2015, 10:38
  • 1 550

У Красному Лимані жінка просто в маршрутці побила 62-річну матір учасника АТО Володимира Бражника. 

Про це повідомляє "Обозреватель".

Матір героя також ображали словесно, зокрема вигукували: "Ти народила нацика!".

"У маршрутці з нами виявилися підлітки з футбольного клубу "Олімпік" (Донецьк) та їх тренер. Вони всю дорогу розповідали, які у них в Донецьку хороші "ополченці" і як вони ненавидять "укропів" і "нациків". Розповідали, як добре живеться в Донецьку, а тут хтось із пасажирів сказав: "А ось сидить мама фашиста". Одна жінка схопила маму за чорний жалобний шалик з криком: "Ти народила нацика!". Схопила за шию, за обличчя - все обличчя було подряпане і руки в ранах. Я відтягувала жінку-нападницю, а вся маршрутка спостерігала. Діти - по 15-16 років - сміялися. Тренер не зробив їм зауваження", — розповіла сестра загиблого воїна Галина Бражник.

Цей жорстокий інцидент трапився 6 червня. Співробітники міліції, які прибули на місце події, зафіксували факт побиття. Однак донині слідчі дії не проводилися. А коли мати загиблого в АТО героя прийшла з'ясувати, чому не йде розслідування, у міліції виставили її геть.

36-річний Володимир Бражник жив і працював у Донецьку, у нього був свій бізнес - бронювання і продаж авіаквитків корпоративним клієнтам. Після того, як Донецький аеропорт був захоплений терористами, він кілька місяців допомагав українській армії як волонтер, а потім пішов добровольцем в загін Тимура Юлдашева.

Загинув герой 29 серпня 2014 року, коли виходив з Іловайська.

Схожі новини