Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У зв’язку з ремонтом пр. Свободи з 11 серпня зміниться рух громадського транспорту

  • 08.08.2015, 11:58
  • 1 664

Як зазначили в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, завтра, 8 серпня починаються підготовчі роботи для реконструкції пр. Свободи на ділянці від вул.Гнатюка до вул.Вороного.

Для руху транспорту дана ділянка буде закрита з 11 серпня.

Як повідомили в міському управлінні транспорту та зв’язку, через ремонт просп. Свободи на ділянці дороги від вул. Гнатюка до вул. Вороного, рух автобусів маршрутів №1А, №3а, №4А, №5а, №47А та №53 здійснюватиметься вулицею Підвальною в обидві сторони.

Нагадаємо, роботи триватимуть орієнтовно до 1 жовтня. Реконструкція передбачатиме відновлення дорожнього покриття в бруківці, облаштування в’їздів з мозаїчного каменю, ремонт тротуарів із влаштуванням гранітної плитки, влаштування на півкуль, у кількості 247шт., велодоріжок, площею 444 кв м, та дренажу. Також тут планують перевлаштувати оглядовий колодязь та влаштувати «глухі» колодязі на існуючому колекторі, перевлаштувати каналізаційні випуски будинків із влаштуванням проміжних колодязів перед підключенням. Окрім того, буде проведено заміну всіх дощоприймальних колодязів із гідрозатворами і декоративних опор зовнішнього освітлення, встановлено делінізатор та здійснено незначне пониження поздовжнього профілю на перехресті з вул. Коперніка.

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові роботи пов’язані, з виконанням ремонтних робіт.

Джерело: прес-центра ЛМ

Схожі новини