Передплата 2024 ВЗ

У Києві невідомі підкинули вибухівку під VTB-банк

  • 03.08.2015, 17:34
  • 898

В ніч з 2 на 3 серпня в Солом’янському районі Києва невідомі за допомогою вибухового пристрою зруйнували клумбу, що знаходилась біля входу до відділення банку VTB.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України в м. Києві.

У відомстві уточнили, що о 3.14 до Солом’янського районного управління надійшло повідомлення про те, що біля однієї з банківських установ пролунав вибух. На місце події прибули очільник столичної міліції Олександр Терещук, керівники Солом’янського районного управління, кілька слідчо-оперативних груп, вибухотехнічна служба та поліцейські патрулі. Працівники міліції опитали можливих очевидців події та провели ретельний огляд місцевості.

Правоохоронці, оглядаючи триповерхову будівлю, виявили розбите вікно банківської установи та пошкоджену клумбу, біля якої - епіцентр вибуху невідомого предмета.

На даний час триває перевірка, продовжується проведення слідчо-оперативних заходів.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Працівниками столичної міліції вживаються заходи для встановлення осіб, причетних до вчинення даного кримінального правопорушення.

Банк ВТБ - Відкрите акціонерне товариство, Російська Федерація: 99,9737%.

Схожі новини