Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Харкові – вулична бійка і міліційна перевірка в офісі ПР

  • 03.08.2015, 16:20
  • 1 045

Люди в балаклавах, що представилися членами "Правого сектору", схопили біля фонтану "Дзеркальний струмінь" трьох чоловіків, стверджуючи, що це антимайданівці.

Про це повідомляє Укрінформ.

"Це громадянський арешт, а затримані - люди, які помічені на багатьох акціях Антимайдану", - зазначив хлопець у балаклаві, не представившись.

Очевидці стверджують, що затриманих били. Ті, нібито, голос спростовували свою причетність до антимайдану. Одному удалося втекти, інших відвезли.

Втім, за даними УМВС України в Харківській області, під час сьогоднішніх подій біля офісу Партії регіонів на вул.Скрипника в Харкові ніхто не постраждав.

Крім того, МВС інформує, що зараз на місці події працює слідчо-оперативна група у складі співробітників Слідчого управління обласного главку міліції та слідчого відділу Харківського міського управління внутрішніх справ, а також оперативні підрозділи.

За результатами їхньої роботи буде прийнято рішення про кваліфікацію даного кримінального правопорушення.

Нагадаємо, що у понеділок у Харкові після мітингу прихильників та противників «Опозиційного блоку» на офіс Партії регіонів напала група людей, які стріляли, кидали каміння та димові шашки.

Міліція зайшла до офісу ПР для перевірки за фактом нападу.

Лідер місцевого осередку "Опозиційного блоку" Михайло Добкін заявив, що вже повідомив про інцидент прокуратуру.

Схожі новини