Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Запоріжжі зібрали понад мільйон тонн продуктів для Української армії

  • 03.08.2015, 12:46
  • 959

Рік тому за ініціативи громадськості у Запорізькій області розпочалася акція «Допоможемо Українській армії».

Як повідомляє прес-служба Міністерства оборони, у великих та маленьких магазинах, кіосках, на ринках міст та районів області було організовано збір продуктів харчування, води, товарів першої необхідності, засобів гігієни для воїнів Української армії.

Обласна влада, ради оборони міст та районів стали центром акумуляції всього необхідного для захисників Вітчизни. Основну частину продуктів було передано для 23-го і 37-го батальйонів територіальної оборони, бійців 55-ї окремої артилерійської бригади, прикордонників, інших військових частин, дислокованих у Запоріжжі.

В масштабній акції взяли участь 755 торговельних закладів, понад 1400 запоріжців, а також приватні підприємці, працівники торгівлі, фермери, вчителі, робітники та державні службовці, студенти та пенсіонери, представники понад 200 громадських організацій.

Усього військовослужбовцям на передові рубежі оборони з різних міст та районів славетного козацького краю було відправлено 1133 тис. тонн продукції.

Варто зазначити, що акція «Допоможемо Українській армії» сприяла консолідації запорізької громади для захисту рідного краю, дала потужний поштовх розвитку волонтерського руху в регіоні, повідомляє Міністерство оборони.

Схожі новини