Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові відкрили пам’ятний знак на честь загиблих у АТО

  • 02.08.2015, 14:36
  • 2 363

Сьогодні, 2 серпня, на території військової частини на вул. Стрийській, 88 (територія 80-ї ОАМБр) відкрили пам’ятний знак на честь загиблих під час бойових дій в АТО.

У Львові відкрили пам’ятний знак на честь загиблих у АТО
У Львові відкрили пам’ятний знак на честь загиблих у АТО

Із 23 річницею Високомобільних десантних військ присутніх львів'ян привітав мер міста Андрій Садовий. «Останні два роки, напевно, є найбільш трагічними в історії України в цьому столітті. Ми не знаємо, якою буде завтрашня ситуація в світі та в Україні. Сьогодні світ занадто крихкий. Якщо ти хочеш спати спокійно, ти маєш мати силу, маєш мати сильну армію. Враховуючи сьогоднішню геополітичну ситуацію в світі, я переконаний, що кожен здоровий чоловік повинен вміти володіти зброєю, повинен вміти захистити себе, свою сім`ю, своїх рідних», — заявив Садовий.

Мер також запевнив, що міськрада й далі допомагатиме бійцям АТО та їх сім'ям. «Кожна родина, яка живе у Львові, яка втратила годувальника, яка має важкі житлові умови, має отримати від міста помешкання. Ми почали такий будинок будувати. — розповів Андрій Садовий. — Кожна родина, яка має бійця, який отримав важкі поранення, отримав каліцтво, отримає від міста помешкання. Якщо хлопець сирота, в нього нема ні тата, ні мами, ми підставимо плече, ми дамо йому можливість, де мешкати. Це наш священний обов`язок».

Нагадаємо, вчора активісти закликали львів'ян прийти до військової частини поблизу Податкової і прив'язати до паркану жовто-блакитні стрічки — як вияв підтримки та поваги до десантників.

Джерело: zaxid.net

Схожі новини