Передплата 2024 «Добрий господар»

Тука пояснив зменшення обстрілів у вихідні п'янством бойовиків

  • 02.08.2015, 08:27
  • 687

У Станиці Луганській відносно спокійно, а загалом на Луганщині під час обстрілів поранено 2 військових. Голова обласної військо-цивільної адміністрації Георгій Тука вважає, що зменшення активності бойовиків у вихідні - наслідок їх п'янства.

Про це повідомляє сайт обласної військово-цивільної адміністрації.

"За минулу добу в Луганській області терористи з мінометів обстріли м. Золоте - 4. Внаслідок чого було поранено двох військових 54-ої бригади ЗСУ з Волинської та Львівської областей. У традиційно «гарячій точці» - Станиці Луганській за довгий час спостерігається відносне затишшя. Був незначний обстріл з мінометів та автоматичної зброї в результаті було попадання в нежилий будинок. Хазяї давно виїхали", - зазначається в повідомленні.

Коментуючи ситуацію, очільник області Тука сказав: «Не в перший раз, помічаю що у ніч на вихідні обстріли зменшуються. Напевно, це пов'язано з тим, що «вояки ЛНР» напиваються в п'ятницю, а потім просто не в змозі продовжувати знищення Луганщини. На мою думку, ми робимо їм велику послугу не пропускаючи фури з контрабандним алкоголем, оскільки так їм не далеко і спитися».

Схожі новини