Передплата 2024 «Добрий господар»

Стрільця з АТБ відправили на гарнізонну гауптвахту

  • 01.08.2015, 15:47
  • 1 371

Військовослужбовець, який убив напередодні людину у харківському супермаркеті "АТБ", знаходиться на Харківській гарнізонній гауптвахті.

Про це розповів начальник Регіонального медіа-центру Міноборони Дмитро Горбунов, передає "Укрінформ".

"Зловмисник, затриманий напередодні на території однієї з військових частин офіцерами зонального відділу військової служби правопорядку (ВСП), поміщений на гарнізонну гауптвахту. Розслідування кримінального провадження по статті "Умисне вбивство" проводить військова прокуратура Харківського гарнізону", - зазначив Горбунов.

За уточненими даними, затриманий - 30-річний військовослужбовець-контрактник родом із Запоріжжя, якого відкомандировували по службі з Чернівецької області до Харкова. Загиблий - 34-річний цивільний чоловік, уродженець Сумської області. У ніч на 31 липня, коли стався конфлікт, вони разом розпивали спиртне біля супермаркету. Військовослужбовець убив цивільного з табельного пістолета Макарова, самовільно узятого в офіцера своєї частини.

Нагадаємо, у ніч на 31 липня до супермаркету "АТБ" вбіг невідомий з пістолетом. Услід за ним вбіг постраждалий, у якого зловмисниквистрілив один раз і втік у невідомому напрямі.

Увечері 31 липня зловмисника було затримано військовим патрулем у Харкові.

Схожі новини