Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У зоні АТО створили новий батальйон зі складу Донецької міліції

  • 01.08.2015, 10:57
  • 1 245

З числа офіцерського складу Донецької міліції створений зведений батальйон чисельністю 300 осіб.

Про це повідомив Начальник ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін в facebook.

"Як вже розповідав, з числа офіцерського складу Донецької міліції створений зведений батальйон обласного главку. За своєю структурою відповідає батальйону Національної гвардії України. Чисельний склад становить 300 осіб. Це все діючі співробітники міліції: оперуповноважені карного розшуку та боротьби з економічними злочинами, дільничні інспектори і представники інших підрозділів Головного управління", - написав Аброськін.

За його словами, основним завданням даного батальйону є оперативне реагування на екстрені, позаштатні ситуації в зоні проведення АТО, а також боротьба з диверсійними групами бойовиків.

"... Це нами створений підрозділ, сформований з наших міліціонерів, створене передусім, для оперативного реагування на екстрені, позаштатні ситуації в зоні проведення АТО. Також для боротьби з диверсійними групами бойовиків, для забезпечення безпеки наших громадян та правопорядку на території Донеччини. Зазначу , що основне своє час, не пов'язаний з виконанням завдань у складі батальйону, співробітники виконують свої функціональні обов'язки міліціонерів обласного главку ", - пише начальник ГУМВС України в Донецькій області.

Повідомляється, що на даний момент проходить доукомплектування батальйону необхідною спеціальною технікою, зброєю та боєприпасами. У складі батальйону є бронегруппа: БРДМи і БТР.

Схожі новини