Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Стрілка з харківського АТБ затримали

  • 31.07.2015, 21:33
  • 1 307

Військовий патруль затримав у Харкові чоловіка, який минулої ночі застрелив людину у супермаркеті АТБ. Ним виявився 30-річний військовослужбовець із Запоріжжя.

Про це інформує прес-служба МВС.

"За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Усі матеріали кримінального провадження будуть передані до військової прокуратури Харківської області", - йдеться в повідомленні.

Як уточнив у Фейсбуці народний депутат, член колегії МВС Антон Геращенко, затриманий за посадою — водій: "Вбивство скоїв на грунті особистих неприязних стосунків, що виникли в результаті спільного розпивання спиртних напоїв із загиблим".

Геращенко додав, що затримали правопорушника "в тому числі завдяки допомозі соціальних мереж, через які знайшли свідків убивства і свідків, які бачили, як і яким чином злочинець сховався".

Нагадаємо, 30 липня близько опівночі невідомий в приміщенні одного з супермаркетів Харкова завдав смертельного поранення зі зброї чоловіку та зник у з місця події. Жертвою нападника став 34-річний уродженець Сумської області.

Схожі новини