Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Ти мене поважаєш? Українські зірки взяли участь в автомобільному флешмобі

  • 31.07.2015, 15:58
  • 1 287

Нещодавно в Україні стартував флешмоб # Двіженіесуваженіем, який вже встигли підтримати зіркові учасники дорожнього руху.

Акція спрямована на заклик водіїв дотримуватися правил дорожнього руху, поважати один одного та інших учасників дорожнього руху.

Що ж про повагу на дорогах можуть сказати і розповісти представники українського шоу-бізнесу, які вже встигли приєднатися до флешмобу?

"Вкрай важливо дотримуватися правил дорожнього руху. Про це вам скаже кожна дитина. І цьому важливо вчити кожну дитину, а дорослим знати само собою. Особливо тим з них, які підрізають на дорозі, не включають поворотники, що не пристібаються, ганяють ... Список можна продовжувати довго.

На дорозі ми несемо відповідальність. І, в першу чергу, не за себе, а за інших учасників дорожнього процесу - наших пасажирів, водіїв інших автомобілів, пішоходів. Коли кожен, хто сідає за кермо, буде повною мірою усвідомлювати цю відповідальність, ситуація на дорогах зміниться на краще. Бажаю всім бути обережними і уважними на дорогах! Бережіть себе і всіх, хто зустрічається на вашому шляху! Ні цвяха, ні жезла;) "- розповіла співачка Alyosha.

"Кожен водій, вставляючи ключ у запалювання і опускаючи ногу на педаль газу, відразу ж повинен розуміти, що він відповідальний не тільки за своє життя і свій автомобіль, але і за всіх оточуючих. Тому що навіть найменша помилка за кермом може спричинити серйозні наслідки.

А що стосується поваги за кермом, я вважаю, що це має йти з сім'ї. Ще з малих років ми повинні навчити наших дітей поважати жінок, з розумінням ставиться до людей похилого віку. Тому що дорога елітна машина не може гарантувати хороших манер його власника"- ділиться своїми спостереженнями співачка Наташа Турбіна.

А ось, до речі, Гарік Бірча, виконавець головної ролі в комедійному серіалі "Віталька", теж виявився відповідальним автомобілістом:

"Кажуть рух - це життя, а життя - це постійний, шанобливий, місцями обережний рух. Важливо пам'ятати, що за кермом ти несеш відповідальність не тільки за своє життя, а й за життя інших. Ситуація на дорозі змінюється щосекунди і ніколи не знаєш, що тебе чекає за поворотом.

Я лояльний водій і намагаюся з повагою ставитися до інших автомобілістів. Всякі ситуації бувають: хіба мало, раптом в лікарню чоловік поспішає або трапилося щось. Якщо мене просять поступитися дорогою, я намагаюся пропустити, але завжди чекаю, коли мені аварійкою скажуть спасибі ".

Джерело: Джерело: Gazeta.ua

Схожі новини