Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Російські діячі з "білого списку" затролили Мінкульт України

  • 31.07.2015, 13:46
  • 663

Російські діячі культури, які потрапили до "білого списку" Мінкульту України через свою проукраїнську позицію, відреагували в соціальних мережах.

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Здебільшого, артисти глузують над "списком" і не розуміють, навіщо взагалі він був створений. Приміром, телеведуча Тетяна Лазарєва, якій у списку дісталося 22 місце, поцікавилася, чи дадуть їй тепер за це квартиру. З притаманним їй гумором, Лазарєва зізналася, чи могла вона "проста сибірська дурочка, мріяти, що опиниться в одному списку з Клуні і Шварцем!"

Також ведуча спитала, чи є в списку її чоловік, ведучий Михайло Шац. Дізнавшись, що є, Лазарєва написала: "А Мишко там? Хвилююся. Господи, бачу, бачу! .. Михайло і Тетяна!".

А от поет Андрій "Орлуша" Орлов вирішив оцінити, кому яке місце у списку дісталося. "Танька, я на 20-му місці, Альмадовар на 24-му, Вім Вендерс на 25-му, Шварценеггер на 27-му. Міла Йовович взагалі в дупі на 33-му".

Не втримався від коментаря й Лев Рубенштейн, поет, критик, публіцист, який наголосив, що наявність у списку Шварценеггера — "зовсім не тривіальна". "Таня, те що там ми з вами, це добре. А ось там ще, наприклад, Шварценеггер! А це вже зовсім не тривіально", - зауважив Рубенштейн.

Нагадаємо, що нещодавно Мінкультури оприлюднило "білий список" діячів культури та мистецтва, яким надаватиметься підтримка України. До списку потрапили Джаред Лєто, Андрій Макаречив, Міла Йовович, Арнольд Шварценеггер та ще ряд російських та зарубіжних артистів.

Схожі новини