Передплата 2024 «Добра кухня»

Теракти у Львові. До вибухів міг бути причетний соратник Медведчука Шурма

  • 30.07.2015, 19:25
  • 2 502

Водночас у МВС озвучили іншу версію щодо цих терактів.

Джерело «Тижня» у львівському СБУ стверджує, що причетним до вибухів, які сталися 14 липня біля відділків МВС у Львові, міг бути народний депутат від Опозиційного блоку, давній соратник кума Путіна Віктора Медведчука, «львів’янин у четвертому поколінні» Ігор Шурма. Про це йдеться в матеріалі Велерії Бурлакової «Поміркований патріотизм».

Журналістка пише, що з Шурмою недавно трапилася халепа: активісти, які не приховували своєї належності до «Правого сектору», облили Шурму свинячою кров’ю. Сталося це 10 липня після його прес-конференції з приводу відкриття приймальні у Львові. «Приймальні Опозиційного блоку у Львові не буде, їдьте в «ДНР», — порадили депутатові.

Водночас у МВС озвучили лише одну версію щодо терактів. Так, речник МВС Артем Шевченко повідомив, що вибухи, можливо, пов’язані з подіями в Мукачевому.

Разом з тим, зазначає автор, про те, що до вибухів причетні «ображені» силовиками бійці чи активісти «Правого сектору», не надто вірять навіть самі працівники львівського МВС.

«Надто вже невигідний хід для добровольців. Надто очевидний», - ідеться в матеріалі.

Нагадаємо, у наслідок вибухів, що сталися 14 липня у двох пунктах міліції дістали поранення 24-річний лейтенант і 31-річна жінка - дільничний інспектор міліції. Правоохоронці кваліфікували вибухи як теракт.

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини