Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Москаль: "Біля Чопа затримані шестеро контрабандистів і відправлені до військкомату"

  • 30.07.2015, 12:12
  • 899

Ще одна спроба контрабанди припинена мукачівськими прикордонниками біля села Ділове Рахівського району.

У ніч на четвер, 30 липня, чопські прикордонники затримали біля с. Салівка в Ужгородському районі шістьох місцевих жителів, які намагалися переправити через державний кордон шість ящиків сигарет. Про це повідомляє прес-служба глави Закарпатської області Геннадія Москаля.

У повідомленні наголошується, що сигарети вилучено, а затримані, які опинилися призовного віку, після складання адміністративних протоколів відправлені до військового комісаріату для мобілізації.

Крім того, ще одна спроба контрабанди припинена мукачівськими прикордонниками біля села Ділове Рахівського району. "У лісосмузі в декількох сотнях метрів від державного кордону виявлено схованку з чотирма ящиками сигарет, які готувалися для переправлення до Румунії. Власники сигарет встановлюються", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що спроб пересилки великих партій сигарет або інших підакцизних товарів через державний кордон України, що проходить уздовж Закарпатської області, за минулу добу не зафіксовано.

Напередодні в Берегівському районі Закарпатської області, що на кордоні з Угорщиною, затримано трьох контрабандистів, які опинилися призовного віку.

Джерело: 112.ua

Схожі новини