Передплата 2024 «Добра кухня»

Росія заслала терористам 2000 радників-офіцерів. Відео допиту Старкова

  • 29.07.2015, 17:50
  • 764

Російський офіцер Володимир Старков, затриманий українськими прикордонниками на КП "Березове" заявив, що "радниками" терористів "ДНР/ЛНР" "оформлено" майже 2 тисячі діючих російських офіцерів.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Як наголосив голова Служби безпеки Василь Грицак у ході спільного брифінгу з керівником Державної прикордонної служби Віктором Назаренком, "існує чітко налагоджений механізм координації і безпосередньої участі кадрових військовослужбовців Збройних сил РФ в агресії Росії проти нашої держави".

Грицак навів беззаперечні докази приналежності до кадрового складу Збройних сил Росії Володимира Старкова.

За його словами, співробітники спецслужби встановили, що затриманий на сьогодні проходить дійсну військову службу у військовій частині міста Новочеркаськ Ростовської області Російської Федерації на посаді начальника служби ракетно-артилерійського озброєння. Військове звання — майор.

Раніше СБУ у Твіттері виклала скріни сторінок членів сім'ї Старкова в соцмережах. Зараз ці сторінки вже видалені.

Старков одружений. Дружина - Старкова (Овсяннікова) Лариса Володимирівна, 1978 р.н. Працює в одній з військових частин ЗС РФ. Виховує двох неповнолітніх синів - Євгена (2000 р.н.) і Микиту (2007 р.н.). Сім'я зареєстрована за адресою: Хабаровський край, Амурський район, селище Тейсін, вул. Карбишева, б. 3, кв. 12.

Нагадаємо, в суботу КамАЗ, набитий патронами, помилково заїхав на КПП "Березове" з території, що контролюється бойовиками. Прикордонники затримали двох чоловіків у військовій формі. Один з чоловіків назвався кадровим військовим ЗС РФ у званні "майор", інший затриманий - бойовик "ДНР".

Схожі новини