Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Українка залишила престижну роботу у США, аби робити реформи в Одесі

  • 29.07.2015, 12:15
  • 1 164

Президент громадського об’єднання українців у США Razom for Ukraine Люба Шипович переїздить з Нью-Йорка до Одеси, аби долучитися до команди очільника Одеської області Міхеїла Саакашвілі.

Українка залишила престижну роботу у США, аби робити реформи в Одесі
Українка залишила престижну роботу у США, аби робити реформи в Одесі

Про це повідомляє VIDIA.

Аби повністю присвятити свій час реформам в Україні, Люба Шипович залишила позицію головного інженера американської компанії CallFire.

«Ми не лише розповідаємо, як робити. Ми їдемо і робимо. Наш президент, наша Lyuba тепер офіційно в команді реформаторів України, — зазначають на сторінці Razom for Ukraine у Facebook. — В середині серпня Люба переїжджає з Нью-Йорка до Одеси, щоб приєднатись до команди Mikheil Saakashvili у якостi Технічного директора (CTO). Віримо в успішність реформ і перетворення Одеського регіону на новітню “Силіконову долину”».

«Люба Шипович є співзасновником та президентом однієї з найпопулярніших і найшвидше зростаючих українських організацій в США Razom for Ukraine; координатором унікального проекту “ОКО“, який займається напівавтоматичним моніторингом згадувань про Україну в закордонних ЗМІ, співзасновником мережі @Global Ukrainians, та активним громадським діячем», — написав про неї відомий юрист і економіст Сашко Боровик, який нині працює радником Саакашвілі.

Він також зазначив, що Люба Шипович закінчила Києво-Могилянську Академію у 2007 році, отримавши диплом магістра комп’ютерних наук. З 2008 проживає в Нью-Йорку США, пройшла шлях від інженера-програміста до технічного директора в американських компаніях, у 2011 році відкрила офіс американської компанії EzTexting в Києві.

Нагадаємо, об’єднання Razom for Ukraine очолило рейтинг найпопулярніших українських організацій у США.

Схожі новини