Передплата 2024 «Добрий господар»

ІДІЛ збирається розв'язати війну в Індії з метою наблизити "кінець світу"

  • 29.07.2015, 09:16
  • 1 008

Згідно зі знайденим в Пакистані документом ІДІЛ під назвою "Коротка історія ісламського халіфату, халіфату Пророка", екстремісти збираються створити значну терористичне угрупування в Афганістані і Пакистані, щоб розв'язати війну в Індії з метою наблизити "кінець світу".

Про це повідомляє USA Today.

Американський інститут ЗМІ (AMI) отримав від громадян Пакистану 32-сторінковий документ, в якому розкриваються докладні деталі запланованих атак на солдатів США в Афганістані і на американських дипломатів і пакистанських чиновників. Експерти з розвідувальних служб Сполучених Штатів вже підтвердили справжність даного документа.

В "Короткої історії ісламського халіфату, халіфату Пророка" говориться про наміри ІДІЛ об'єднати десятки організацій талібів з Афганістану і Пакистану в єдину армію, а також розкриваються плани ведення бойових дій.

Крім цього, в документі підкреслюється, що напад ісламістів на Індію спровокує апокаліпсичну війну зі США.

"Навіть якщо США нападуть на нас разом зі своїми союзниками, а це безсумнівно трапиться, то це призведе до об'єднання умми (релігійної громади - ред.) у фінальній битві", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що бойовики ІДІЛ використовують десятки тисяч мирних людей в якості живого щита в місті Фаллуджа з метою протистояти наміру уряду Іраку звільнити провінцію Анбар від ісламістів.

Схожі новини