Передплата 2024 «Добра кухня»

Бойовики знову застосували "Гради" - вперше за місяць

  • 28.07.2015, 15:41
  • 617

Напередодні вперше за останні тижні було зафіксовано застосування реактивних установок "Град" з боку незаконних збройних формувань.

Про це заявив речник Адміністрації Президента з питань АТО полковник Андрій Лисенко на брифінгу у вівторок, повідомляє Укрінформ.

"Учорашня доба позначилася подальшим загостренням воєнної обстановки на фронті. Зокрема, зростає частка обстрілів позицій сил АТО з важкого озброєння - вперше за останні 5 тижнів було зафіксовано застосування реактивних установок "Град" з боку незаконних збройних формувань", - сказав Лисенко.

Зокрема, він зазначив, що на Луганському напрямку тривають мінометні, артилерійські і навіть танкові обстріли наших позицій біля Станиці Луганської і Щастя. Противник підтягнув до лінії зіткнення значну кількість важкого озброєння і відкриває вогонь у темну пору доби.

Водночас внаслідок ворожих обстрілів ТЕС у м. Щастя частково зупинила свою роботу.

Крім того, поновилися бої на північ від Бахмутської траси. В районі с. Кряківка Новоайдарського району наші бійцівідбили напад ворожої ДРГ, яка переправилася через Сіверський Донець. Також зафіксовано кілька збройних провокацій противника поблизу Кримського.

Схожі новини