Передплата 2024 «Добре здоров’я»

ДТП з головою КСУ: стан постраждалої дівчинки стабілізувався

  • 28.07.2015, 15:31
  • 1 323

Стан 11-річної дівчинки, яка постраждала в ДТП з участю голови Конституційного суду України Юрія Бауліна в Полтавській області, стабілізувався, проте вона досі перебуває в реанімації через те, що стан продовжує залишатися важким.

Про це повідомили медики Полтавської дитячої клінічної лікарні, передає Еспресо.TV з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Сьогодні дівчинку оглянуть фахівці з Харкова і Києва для консультацій щодо подальшого лікування. "Стан стабілізувався, але залишається важким, дитина перебуває в реанімації", - зазначив співрозмовник агентства.

Дівчинка була госпіталізована в обласну дитячу лікарню з черепно-мозковою травмою та переломами стегон.

Як повідомлялося, в ДТП, що сталася 26 липня близько 20:00 на 320 км автодороги Київ - Харків, загинуло три людини, серед них неповнолітній.

За попередньою інформацією, легковий автомобіль Toyota Camry, пасажиром якого був Баулін, на високій швидкості виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з автомобілем Nissan, у якому їхала родина з чотирьох осіб.

Батьки, 38 і 40 років, загинули на місці події. 12-річного хлопчика, який згодомпомер у лікарні, в результаті зіткнення викинуло з автомобіля. 11-річну дівчинку довелося витягати з автомобіля за допомогою спецобладнання.

Правоохоронці з'ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть двох і більше осіб). Триває досудове слідство.

Схожі новини