Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

За реформою Фіскальної служби наглядатиме людина з МВФ

  • 28.07.2015, 12:59
  • 682

З 1 вересня в Державній фіскальній службі України працюватиме постійний радник Міжнародного валютного фонду.

Про це повідомив глава ДФС Роман Насіров під час засідання колегії Міністерства фінансів 27 липня, інформує прес-служба відомства.

"МВФ погодився з 1 вересня цього року надати спеціально для фіскальної служби перманентного едвайзера. Це фахівець, співробітник МВФ, з достатнім досвідом проведення реформ у країнах, які вступали до Європейського Союзу", - заявив Насіров.

Він зазначив, що в ДФС вже тиждень працює технічна місія МВФ. Фіскальна служба обговорює з МВФ кроки, необхідні для втілення реформ та проблеми їх здійснення.

Державна фіскальна служба разом з МВФ та Мінфіном розробили детальний план інституційних реформ, який почали втілювати в життя понад місяць тому, нагадав Насіров.

Серед основних змін, уже проведених у ДФС, він назвав зміну понад 50% керівного складу територіальних органів служби та початок функціонування нового кадрового сервісу.

"Ми розпочали також великий проект НR-сервісу ДФС. Перший етап ми запустили. Через 3-4 тижні у нас буде автоматизована система, завдяки якій ми будемо залучати нових працівників, робити тестування тих працівників, які в нас є", - наголосив Насіров.

Нагадаємо, раніше Роман Насіров заявив, що ДФС планує протягом 100 днів перемогти контрабанду на Одеській митниці.

Джерело: Gazeta.ua

Схожі новини