Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Ланьо розповів, через що посварився з Балогою

  • 18.07.2015, 19:16
  • 1 058

Народний депутат Михайло Ланьо пояснив членам Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо конфлікту в Мукачеві причини свого конфлікту з Віктором Балогою.

Про це повідомляє народний депутат, член колегії МВС Антон Геращенко.

"На думку Ланьо, конфлікт стався на ґрунті того, що він відмовився підтримувати сина Віктора Балоги на майбутніх виборах мера Мукачевого", - пише нардеп.

Узагалі, за словами Ланьо, у нього тривалий конфлікт з Балогою на ґрунті політичних розбіжностей. Їхні стосунки різко погіршилися після виходу Ланьо з партії Балоги "Єдиний Центр". І, на думку нардепа, саме Балога, "який морально і матеріально підтримує ПС у Закарпатті, попросив керівника бойового крила ПС почати демонстрацію сили і провести зустріч 11 липня з метою тиску і демонстрації сили", пише Геращенко.

Водночас керівник політичного крила "Правого сектору" у Закарпатті Олександр Сачко підтвердив, що Балога декілька разів надавав допомогу Закарпатському ПС минулого року.

Сам же Віктор Балога, запрошений вранці на зустріч з комісією телефонним дзвінком, поки не виходить на зв'язок. А без його пояснень стосовно цієї ситуації картина не буде повною, резюмував Геращенко.

Нардеп додав, що всі пояснення запрошених осіб і членів комісії записуються, а після закінчення роботи комісії всі стенограми засідань буде опубліковано.

Схожі новини