Передплата 2024 «Добра кухня»

Ляшко: "Валютний закон" на позачерговій Раді не переглядатимуть"

  • 07.07.2015, 18:48
  • 789

На позачерговому засіданні Верховної Ради у четвер, 9 липня, народні депутати розглянуть законопроекти про місцеві вибори, а також законопроекти, необхідні для отримання кредитів МВФ і Світового банку.

Про це журналістам повідомив лідер «Радикальної партії», координатор коаліції Олег Ляшко, передає Укрінформ.

«Прийняли рішення у четвер провести позачергове пленарне засідання. Блок питань, який розглядатимемо, - шість законів, пов'язаних з отриманням чергового траншу кредиту МВФ, чотири закони про децентралізацію, реєстрацію прав на нерухоме майно, закон про місцеві вибори, три закони щодо реформування органів МВС», - сказав він.

Водночас він повідомив, що валютний закон №1558-1 на засіданні Ради 9 липня не переглядатиметься.

Крім того, Ляшко розповів, що фракції «Радикальної партії», «Батьківщини» і «Самопомочі» наполягають на розгляді законопроекту про скасування податку на пенсії працюючим пенсіонерам. За його словами, цей законопроект поки що не знаходить підтримки в БПП і «Народному фронті».

«Орієнтовно пленарне засідання буде на 11-12 годину, бо вранці у четвер депутати мають ще провести засідання фракцій», - додав Ляшко.

Він також наголосив, що на засіданні Ради коаліції був присутній Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, а наразі триває нарада під головуванням першого заступника голови Верховної Ради Андрія Парубія, на якій узгоджують позиції фракцій щодо законопроекту про місцеві вибори.

Схожі новини