Передплата 2024 «Добра кухня»

На Донеччині затримали військовослужбовця, що вбив чоловіка

  • 07.07.2015, 16:00
  • 1 189

У Донецькій області затримали військовослужбовця Збройних сил України, який внаслідок сварки убив чоловіка - місцевого жителя міста Дружківка.

Про це у вівторок, 7 липня, повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області.

«Під процесуальним керівництвом Краснолиманської міжрайонної прокуратури Донецької області розкрито вбивство військовослужбовцем ЗСУ 31-річного жителя м. Дружківка», - говориться в повідомленні.

У прокуратурі розповіли, що трагедія сталася 5 липня в селі Брусівка Краснолиманського району Донецької області.

Встановлено, що цього дня чоловік відпочивав на березі ріки Сіверський Донець, а поряд з ним також для відпочинку розмістилися декілька військовослужбовців ЗСУ. Один із військових, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, почав стріляти в повітря, за що відпочивальник зробив йому зауваження. Між чоловіками почалася сварка і військовий, для залякування, вистрілив у бік чоловіка. Одна з куль потрапила місцевому жителеві в голову, і він помер на місці.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

В ході слідчо-оперативних заходів убивця громадянина встановлений. Ним виявився військовослужбовець ЗСУ 1974 року народження.

Нині він затриманий, вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і передачі справи у військову прокуратуру.

Схожі новини