Передплата 2024 «Добра кухня»

ГПУ: "Розпочато розслідування у справі про "рюкзаки Авакова"

  • 06.07.2015, 20:16
  • 1 906

В. о. генерального прокурора, перший заступник генпрокурора України Володимир Гузир підтверджує інформацію про розслідування за фактом можливих зловживань при закупівлі рюкзаків для МВС та Нацгвардії.

Про це він заявив на брифінгу в понеділок у Києві

"Розпочато досудове розслідування за цими обставинами", - сказав Гузир, відповідаючи на запитання про те, чи відповідає дійсності інформація про нібито відкриття кримінального провадження щодо "рюкзаків Авакова" - у зв'язку з неякісним виготовленням рюкзаків для МВС і Нацгвардії фірмою, яку пов'язують з дружиною глави МВС.

За словами Гузиря, це кримінальне провадження розпочато за його наполяганням, воно перебуває на розслідуванні у спеціального управління, що займається розслідуванням злочинів, скоєних високопоставленим чиновниками.

"Стверджувати, що на сьогоднішній день там є якісь фігуранти, я не маю дозволу процесуального керівника", - пояснив він.

Раніше журналіст Роман Бочкала на сторінці в Facebook із посиланням на інформацію з Генпрокуратури написав: "Старший слідчий з особливо важливих справ. ГПУ відкрила кримінальне провадження щодо рюкзаків Авакова. Щодо тих самих, що за 3000 грн і яких ніхто не бачив".

Джерело: Інтерфакс-Україна

Схожі новини